Hoe werkt het?

Hoe werkt verkoop op consignatie?

Via Happily Ever After kan je je kinderkleding, speelgoed, babyspullen, zwangerschapskledij, ... een tweede leven geven en er iemand anders heel gelukkig mee maken.

Consignatie is heel simpel :

          KLIK OP DE GEKLEURDE WOORDEN OM DOORGESTUURD TE WORDEN!

 • je maakt een afspraak (via het online formulier)
 • je brengt je spullen binnen (gewassen en in goede staat - zie onze algemene voorwaarden en inbrenglijst) (opgelet : nieuwe voorwaarden vanaf 01.01.2018)
 • Happily Ever After kijkt je binnengebrachte artikelen na. Ze worden opgelijst & geprijsd, eventueel gefotografeerd voor op de webshop en vervolgens te koop aangeboden.
 • Je kan alles volgen via een klantenportaal dat beveiligd is met wachtwoord dat je krijgt nadat ik je artikelen heb ingenomen.
 • Na verkoop van een artikel wordt de opbrengst (na aftrek van de BTW) evenredig verdeeld.
 • Wat niet ingenomen wordt of nadien niet verkocht raakt, gaat ofwel naar een goed doel, of je komt ze weer ophalen, dat kies je zelf.
 • Je kan jouw opgebouwd tegoed komen halen in de winkel, of ik het geld wordt op je rekening overgeschreven.

Lees alsjeblief grondig de algemene voorwaarden na, want daar staat alles nog eens in detail in uitgelegd.

OPGELET : er gelden nieuwe algemene voorwaarden voor iedereen die zijn artikelen binnenbrengt vanaf 01.01.2018

Wat moet ik doen als ik een afspraak heb gemaakt?

 1. Vul het consignatieformulier in.
 2. Maak een inbrenglijst die je minstens één dag op voorhand per mail verstuurt naar stacy@happily-ever-after.be, zo vergeet je niet wat je hebt binnengebracht, en het maakt het voor mij ook een pak gemakkelijker om alles in te voeren en te checken.
 3. Steek de gewassen spullen in een stevige bak of een goede kartonnen doos die je ook even kan missen.  Zakken kan ik niet aanvaarden want die kan ik niet stapelen zonder risico dat  ik de artikel beschadig.
 4. Hou je mailbox in de gaten, want een week voor je afspraak zal je nog een herinnering ontvangen.  Wil je deze afspraak alsnog annuleren ? Doe het dan onmiddellijk. Zo vergeet je het niet .
 5. Kom naar de winkel op de dag van je afspraak en geniet van een tas koffie of thee terwijl we elkaar beter leren kennen en je spullen snel nakijken.
 6. Duimen (en werken) voor een goede verkoop!

 

Left Winkel verder
Je bestelling

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen