Misschien vind je het antwoord hier?

Waar ligt jullie winkel?

Mijn winkel is gelegen in Antwerpen , tussen het Harmoniepark en de Frankrijklei

Wat zijn jullie openingsuren?

We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9.30 - 18.00. OP zaterdag van 10.00 - 18.00 . Op zon- en feestdagen geniet ik graag van mijn gezin.

Is er parkeerplaats bij de winkel?

Wij hebben geen eigen parking . Rondom in de straten kan je , op goed geluk , een parkeerplekje vinden - vergeet geen parkeer retributie ticket te nemen - of parkeer je wagen in Parking Nationale Bank.

Zijn alle tweedehandsartikelen op de webshop ook in voorraad in de winkel?

Alles wat je op de webshop vindt , vind je ook in onze winkel . Omgekeerd staan niet alle tweedehands artikelen online op onze webshop.

Kan ik iets reserveren?

Artikelen die op de webshop staan worden niet gereserveerd . Je kan ze online aankopen , afrekenen en optie "ophalen in de winkel " kiezen.

Hoe snel worden bestellingen verstuurd?

Happily Ever After werkt niet met een "pakjes - ophaal dienst ". Dat betekent dus dat ik naar de post kan gaan na sluitingstijd . Of op een vrij moment. Het is dus perfect mogelijk dat je pakje vijf werkdagen onderweg is. Kleine pakjes worden binnen de twee dagen in een postbox gedeponeerd . Grote pakken , die daarin niet passen , moeten dus tijdens de openingsuren van de post afgeleverd worden. Gezien die gelijklopend zijn met mijn openingsuren kan dit iets langer duren.

Kan ik mijn aankoop omruilen?

Aankopen via de webshop of in de winkel kan je retour zenden binnen de 14 dagen . Dit geldt enkel op kleding en als het artikel in dezelfde staat is al bij verkoop/verzending. Lees zeker onze retour voorwaarden na om zeker te zijn dat alles correct verloopt.

Worden jullie artikelen gesoldeerd?

Wij hebben twee soorten collecties in de winkel . In onze tweedehandscollectie ben ik gebonden aan de contractvoorwaarden die ik gesloten heb met de eigenaar van de stukken. Desgewenst kan ik tot 30% korting toekennen . Dit is meestal naar aanleiding van een einde termijn of bij een actie.
Daarnaast hebben we nieuwe artikelen. Deze collectie zijn vaste collecties . Dat wil zeggen dat de artikelen vast in het assortiment van het "merk" zitten en deze dus niet gesoldeerd mogen worden n.a.v. oneerlijke concurrentie. Happily Ever After werkt zeer beperkt met seizoenscollecties. Deze zullen dus uiteraard tijdig wel gesoldeerd worden.

Kan ik een tweedehands geboortelijstje bij jullie leggen?

Bij Happily Ever After kan je absoluut een geboortelijstje leggen. De , door jou gekozen artikelen , worden in een aart kastje gestockeerd en worden op de webshop gezet onder "geboortelijsten". Tweedehands artikelen dienen verplicht aangekocht te worden . Nieuwe collectie heeft geen aankoopverplichting , tenzij anders vermeld bij het opstellen van je lijst.

Hebben jullie nog andere verkoopskanalen?

Naast onze webshop vind je ons ook nog op Facebook,Instagram en op tweedehands.be.

Left Winkel verder
Je bestelling

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen